Από το Blogger.

Ads 468x60px

 
Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ


ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ.
Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στη Δ’ Εθνική ολοκληρώθηκε, με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να περιμένει μόνο τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έχουν φτάσει ως το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) 126 δηλώσεις συμμετοχής και εκτός αν έχει καθυστερήσει καμία άλλη από το ταχυδρομείο, αυτές θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής την προσεχή περίοδο. Από αυτές, οι 122 είναι ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία ή ανέβηκαν ως πρωταθλήτριες από τις τοπικές Ενώσεις, ενώ οι τέσσερις είναι ομάδες της Football League 2. Συγκεκριμένα, δήλωσαν συμμετοχή οι Κοζάνη, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αγία Παρασκευή και Ολυμπιακός Χερσονήσου.

Η επιτροπή της Δ’ Εθνικής, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έχει λάβει από την Ενωση Football League και Football League 2, περιμένει ακόμη επτά ομάδες. Ο λόγος για τον Μακεδονικό, τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Κεραυνό Κερατέας, καθώς και τις τέσσερις ομάδες, Παναιγιάλειο, Αίαντα Σαλαμίνας, Ασπρόπυργο και Κόρινθο, οι οποίες περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης από την ΕΠΟ για τον πρωτόδικο υποβιβασμό τους αναφορικά με τις πλαστές ενημερότητες.

Πάντως, για να δηλώσουν αυτές οι ομάδες συμμετοχή θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους προς την Ομοσπονδία. Και ο Παναιγιάλειος έχει οφειλές ύψους 52.000 ευρώ, ενώ ο Κεραυνός Κερατέας χρωστάει 34.000 ευρώ.
Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή
Ο αριθμός των ομάδων που δεν δήλωσαν φέτος συμμετοχή στη Δ’ Εθνική έφτασε τις 13, μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Ωστόσο μόνο δύο από αυτές έστειλαν επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ ενημερώνοντας πως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν να κατέβουν στο πρωτάθλημα, ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς και η Ιεράπετρα.
Οι υπόλοιπες 11 είναι: Τεγέα, Αστέρας Ρόκκα, Αστέρας Παραποτάμου, Σπάρτη, Σπερχογεία, Ηρακλής Ατσικής, Ηρακλής Νέου Ζυγού, Μεσοπόταμος, Εθνικός Καστρακίου, Διαγόρας Πολυδρόσου και Καλλικράτεια.

Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο περιφεριακό πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία στο τοπικό. 
Αναλυτικά ο 5ος όμιλος της Δ’ Εθνικής για την περίοδο 2011-12 
11 ομάδες:
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Ηγουμενίτσας
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πίνδος Κόνιτσας
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Οδυσσέας Νυδρίου, Πρέβεζα, Εθνικός Φιλιππιάδας
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Φιλοθέη Αρτας, Ομόνοια Πέτρας
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΑΕ Μεσολόγγι, Αμφίλοχος
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ολυμπος Κέρκυρας, Κασσιώπη
ΠΗΓΗ: WWW.ONSPORTS.GR

 
GOAL-MATS.gr © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here